Moodboard

Een interieur moet uitstralen wie er woont of werkt! Maar… hoe vertaalt u uw stijl en karakter naar beeld? Check onze Moodboard App!

Interieuradvies

Een interieur met een eigen identiteit? Met uw karakter en stijl als uitgangspunt? Laat een interieurontwerp maken. Wij ontzorgen u volledig!

Meer info

Projecten

“Jij bent uniek, niemand is zoals jij, jij bent uniek, want jij bent niet hetzelfde als ik...”

Geen mens gelijk, geen interieur hetzelfde….

Project waar wij momenteel aan werken

Wij hebben geen eigen stijl of handtekening, maar gebruiken die van u! Wilt u zien wat we kunnen? Bekijk onze gerealiseerde en lopende projecten…

#
#

Maatwerk

Wij vervaardigen de mooiste en meest unieke meubelstukken en interieurcomponenten.

Meer info

Ons Team

“Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken” Wij zijn Karssen interieur en wonen. Mensen met unieke karakters, eigenschappen en kernkwaliteiten. Voor elke discipline iemand met verantwoordelijkheid en invloed. Alleen kunnen we veel, samen kunnen we alles!

 • Martin Zwerus

  Eigenaar/interieurontwerper

  Ik heb voor dit beroep gekozen, omdat ik de veelzijdigheid van het vak met de creativiteit heerlijk vind. Studio Designo en Karssen zijn bedrijven met een enorme veelzijdigheid aan disciplines , een super team met een bijzonder goede sfeer en werkmentaliteit onderling. Ik werk nu alweer zestien jaar in deze branche. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en tijd doorbrengen met vrienden. Ik ben getrouwd met Gerrieke en samen hebben we twee kinderen Shania en Deano.

 • Michel Elzerman

  Stoffeerder

  Met mijn 27 jaar ervaring in deze branche is het maken van uw interieur mijn passie! Met gevoel voor vorm, materiaal en functionaliteit, breng ik graag  dat wat als een idee op papier is ontstaan tot een tastbaar eindresultaat.

 • Anneke Drost-Zoet

  Administratief medewerkster

  Ik ben eigenlijk een beetje toevallig in de cijfertjes terecht gekomen…. Eerst werkte ik in de reiswereld- ook heel erg leuk – maar toen deze branche in zwaar weer terecht kwam en ik de overstap kon maken naar de administratie, hoefde ik niet lang na te denken! Rekenen en puzzelen heb ik altijd al heel erg leuk gevonden, dus ik zit hier prima op mijn plek. Sinds januari 2015 werk ik bij Karssen en ik moet zeggen, ik heb nog geen seconde spijt gehad :-). Het werk is erg leuk en afwisselend en mijn collega’s zijn stuk voor stuk leuke mensen! Ik heb niet veel tijd voor hobby’s maar als ik dan toch wat moet noemen is ‘slapen’ het eerste wat bij me opkomt. Verder vind ik het heerlijk om te lezen, leuke series te kijken of gewoon lekker niks te doen. Ik ben getrouwd met Arno en samen hebben we 4 kinderen: Ellen, Robin, Jurjan en Inge. En voor wie het leuk vindt om te weten: we hebben ook nog 2 vissen en een (erg stoute) hond!

 • Daniëlle Bonestroo

  Interieuradviseur en ontwerper

  Ik heb veel interesse in alles wat met interieur te maken heeft, van stylen tot ontwerpen, ik vind het allemaal leuk. Zoveel leuke ideeën, stijlen en een hoop creativiteit, dit kan ik nu toepassen in mijn werk.  We hebben een super leuk en inspirerend team. Ook vind ik het heerlijk om ‘net even anders’ te denken en dat doen wij bij Karssen! Een uniek assortiment met super veel keuze waar ik de beste combinaties kan maken met  kleuren, stoffen en andere mooie materialen. Op mijn zestiende ben ik begonnen met mijn opleiding tot interieur adviseur. Daar heb ik mijn diploma in 2016 behaald. Vervolgens ben ik een deeltijd hbo studie gaan volgen in Amsterdam om mijn kennis uit te bereiden.  Zo heb ik onder andere vakken als horecastyling, mediastyling en interieurontwerpen gevolgd. Nu werk ik alweer zo’n acht jaar in deze super leuke branche en hoop ik nog vele jaren in het vak te blijven werken. Ik houd van het plattelandsleven en de beesten daar, in het weekend ben ik daar ook regelmatig te vinden! Hier kan ik heerlijk mijn hoofd leegmaken en nieuwe inspiratie op doen. Ook vind ik het leuk om inspiratie op te doen van instagram accounts en Pinterest, love it!

 • Gerwin van de Streek

  Interieur/meubelmaker

  Ik heb voor deze branche gekozen, omdat ik het heel erg leuk vind om mooie ontwerpen te bedenken en het uiteindelijk uit te voeren. Werken bij Karssen is heel divers, je maakt unieke ontwerpen en ik heb leuke en gezellige collega’s. Mijn hobby is vooral sporten (fitness) en ik woon samen met mijn vrouw Bertine.

Social

Volg ons op onderstaande kanalen om de voortgang van projecten, toffe ideeën, inspiratie en alle nieuwigheden op interieurgebied niet te missen!

  Volg ons op
  Social Media
  klik hier

  Contact

  Contact met ons opnemen? App, bel, laat u terugbellen of mailen. Als het moet komen we u zelfs ophalen! Wij staan voor u klaar…

   Top